Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Ink Black / Oak – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Ink Black / Oak – Mænd

DKK 1203.84 DKK 540.36

Letvægt Patagonia Nano Puff Jakke Hvis du ønsker en tynd letvægtsjakke der fylder et absolut minimum på dit outdoor eventyr, fisketuren, ferien eller i naturen, så kommer du ikke udenom denne lækre nano puff jakke fra Patagonia. Jakken er 100 % v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2650 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Letvægt Patagonia Nano Puff Jakke
Hvis du ønsker en tynd letvægtsjakke der fylder et absolut minimum på dit outdoor eventyr, fisketuren, ferien eller i naturen, så kommer du ikke udenom denne lækre nano puff jakke fra Patagonia. Jakken er 100 % vindtæt, og er vandafvisende. Yderstoffet er lavet af 100 % genanvendt polyester, og er syet med ripstop teknik, hvilket forhindrer yderligere skade hvis der skulle opstå et lille hul i stoffet, og der er ydermere en DWR(durable water repellent) finish. Det er smart !
Foringen i jakken er lavet i primaloft gold insulation eco, med 55% genbrugsindhold, og opretholder 98% varme, selv når det er vådt. Der er to sidelommer til at varme hænderne i eller opbevare småting i,og en brystlomme til værdigenstande, nøgler, kreditkort eller lignende. Både ved afslutning på hals og ærmer er stoffet skånsomt mod din hud, og lynlåsen er lavet i en såkaldt garage, så lynlåsen er mere vandafvisende end en traditionel lynlås. En sidste lækker feature er at der medfølger et etui til din jakke, som du kan pakke den ned i, lige til at lægge i oppakningen.
Jakken er lavet af 100% genanvendt polyester og er naturligvis også både Fair Trade syet og Blue Sign certificeret. Patagonia har meget fokus på genanvendeligheden i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige i forhold til miljøet. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold til alle arbejdere under produktionen, samtidig med at de støtter de ulande, hvor nogle af deres materialer kommer fra.
Regular fit
Letvægtsjakke
100 % vindtæt
Primaloft foring
Vandafvisende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Ink Black / Oak – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: