Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Mulch Brown – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Mulch Brown – Mænd

DKK 1117.66 DKK 581.40

Patagonia Nano Puff Jacket Patagonia Nano Puff Jacket er en varm, vindtæt og vandafvisende jakke, som ovenikøbet er utroligt let og komfortabel. Jakken er…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2916 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Nano Puff Jacket
Patagonia Nano Puff Jacket er en varm, vindtæt og vandafvisende jakke, som ovenikøbet er utroligt let og komfortabel.
Jakken er foret med 60-g PrimaLoft Gold Insulation Eco, som er lavet af 100% genanvendt polyester. Dette for har en fremragende varme-til-vægt ratio, kan pakkes sammen til at fylde meget lidt, og forbliver varmt når det er vådt.
Yderskallen er er lavet af 100% genanvendt polyester og er DWR-behandlet (Durable Water Repellent), som gør den vind- og vandafvisende. Der er syet et quiltet mønster i jakken, som udover at se flot ud, også holder fast på foret og forhindrer det i at samle sig i klumper.
Nano Puff Jacket er udstyret med en gennemgående lynlås, som har storm flap. Jakken har to lynlåslommer, hvori du kan varme hænderne. Derudover har den også en indvendig lynlåslomme, som du kan pakke jakken sammen i, så den fylder meget lidt.
Jakken er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Udover dette er den også bluesign godkendt, som hjælper Patagonia til en så miljømæssig og menneskelig skånsom produktion som muligt.
Letvægtsjakke
Vindtæt
Primaloft foring
Vandafvisende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Mulch Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: