Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Roots Red – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Roots Red – Mænd

DKK 1011.64 DKK 588.24

Nano Puff Herrejakke fra Patagonia Tynd lækker letvægtsjakke der fylder et absolut minimum på dine udfulgter i naturen. Et perfekt mellemlag til vandreturen på de kolde dage, på fisketuren, jagten, eller til outdoor livet som helhed. De…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2769 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Nano Puff Herrejakke fra Patagonia
Tynd lækker letvægtsjakke der fylder et absolut minimum på dine udfulgter i naturen. Et perfekt mellemlag til vandreturen på de kolde dage, på fisketuren, jagten, eller til outdoor livet som helhed. Den egner sig dog også ganske godt som overgangsjakke, eller sommerjakke på de kølige aftener. Jakken er 100 % vindtæt, den er vandafvisende, og yderstoffet er lavet af 100 % genanvendt polyester. Jakken er syet med ripstop teknik, hvilket forhindrer en evt. skade i at forværres, og der er ydermere en DWR(durable water repellent) finish, så vandet preller af på ydersiden hvis der kommer en let byge, eller hvis duggen falder.
Foringen i jakken er lavet i primaloft gold insulation eco, som er en af de bedste syntetiske foringer man kan anvende, med 55% genbrugs materialer, og det opretholder 98% varme selv når det er vådt. Der er to sidelommer til at varme hænderne i eller opbevare småting,og en brystlomme til dine værdigenstande. Både ved afslutning på hals og ærmer er stoffet skånsomt mod din hud, og lynlåsen er en garage lynlås.
En sidste lækker feature er at der medfølger et etui til din jakke, som du kan pakke den ned i, lige til at lægge i rejsetasken eller rygsækken. Jakken er naturligvis efter Patagonia’s super bæredygtige principper, og den er både Fair Trade samt Blue Sign certificeret, udover de mange genanvendte miljø bevidste materialer de anvender.Det er ingen hemmelighed at vi i Pro Outdoor er vilde med deres filosofi omkring miljøet.
Se produkt videoen for en fuld gennemgang af denne jakke’s funktioner.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Regular fit
Letvægtsjakke
100 % vindtæt
Primaloft foring
Fair trade og blue sign certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Roots Red – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: