Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Rosehip – Kvinder

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Rosehip – Kvinder

DKK 1108.08 DKK 608.76

Patagonia Nano Puff Jacket, Foret Jakke Ultralet og varm damejakke i en vindtæt konstruktion med vandafvisende overflade og det formidable PrimaLoft fiberfor. Jakken er er foret med PrimaLoft Gold Eco Insu…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2099 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Nano Puff Jacket, Foret Jakke
Ultralet og varm damejakke i en vindtæt konstruktion med vandafvisende overflade og det formidable PrimaLoft fiberfor.
Jakken er er foret med PrimaLoft Gold Eco Insulation, som er et revolutionerende for, eftersom det har en utroligt god varme-til-vægt ratio. Foret er lavet af 100% genanvendt polyester, og opretholder den varmende evne selv når det er vådt. Derudover kan det også pakkes tæt sammen, så jakken fylder meget lidt. Stoffet er DWR-behandlet (Durable Water Repellent), som gør det vindtæt og vandafvisende.
Nano Puff jakken har to håndlommer og en brystlomme. Jakken kan pakkes sammen i den ene lomme, så den fylder meget lidt i rygsækken.
Nano Puff Jacket er Fair Trade certificeret, hvilke sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er den også bluesign godkendt, som hjælper Patagonia til at opnå en så miljømæssig og menneskelig skånsom produktion som muligt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne jakke eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Regular fit
Letvægtsjakke
Primaloft foring
DWR-behandlet
100% genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Nano Puff Jacket Rosehip – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: