Sommerjakker | Patagonias Snap-Dry Hoody Hex Grey – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Patagonias Snap-Dry Hoody Hex Grey – Mænd

DKK 1337.22 DKK 574.56

Patagonia Mens Snap-Dry Hoody, Hex Grey Mangler du det perfekte mellemlag under dine åndbare waders eller neopren waders, så har Patagonia med deres Snap-Dry Hoody, skabt en vidunderlig en af slagsen. En hurtig tørrende let fiskejakke der er bygget for at du …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2662 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Snap-Dry Hoody, Hex Grey
Mangler du det perfekte mellemlag under dine åndbare waders eller neopren waders, så har Patagonia med deres Snap-Dry Hoody, skabt en vidunderlig en af slagsen. En hurtig tørrende let fiskejakke der er bygget for at du kan holde varmen, og med stræk materialer så du har optimal bevægelses frihed. Jakken tørrer også lynhurtigt, og er DWR (Durable Water Repellant) coated, og er vandafvisende så vandet preller af ved blot at ryste jakken. Der er hætte integreret, og den passer rigitg fint udover en kasket.
Du kan bære den som yderlag, eller mellemlag under en vadejakke. Den har en rummelig bryslomme med lynlås hvor der er plads til en lille grejæske eller flueboks, og der er to sidelommer til at lune hænderne i på de kolde dage. Der er velcro justering på håndledene, så de kan sidde helt perfekt, og jakken er fair trade syet. Jakken er fremstillet af 63 % genbrugs nylon, 26 % polyester, og 11 % spandex, og den er 4-vejs strækbar. Foringen er let, men den holder alligevel godt på varmen. Der er et lille Patagonia fiske logo på venstre bryst. Samlet set en fantastisk jakke eller mellemlag til lystfiskeren.
Hurtig tørrende
63 % Genbrugs nylon
Let foring
Vandafvisende
Fair trade certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Patagonias Snap-Dry Hoody Hex Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: