Sommerjakker | Salomon Outline GTX 2.5L Jackets Dark Denim / Mood – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Salomon Outline GTX 2.5L Jackets Dark Denim / Mood – Mænd

DKK 1428.19 DKK 588.24

Outline GTX 2.5L Jacket, Skaljakke Salomon Outline GTX 2.5 Layer Jacket er en skaljakke, som både er overraskende let, åndbar og vandtæt. Yderskallen er lavet af 100% genanvendt polyester med Gore-Tex Paclite membran. Denne membran er v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2825 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Outline GTX 2.5L Jacket, Skaljakke
Salomon Outline GTX 2.5 Layer Jacket er en skaljakke, som både er overraskende let, åndbar og vandtæt.
Yderskallen er lavet af 100% genanvendt polyester med Gore-Tex Paclite membran. Denne membran er vind- og vandtæt, samtidig med at den er åndbar, så fugt dannet inde under jakken kan komme ud. Det smarte ved denne udgave af Gore-Tex er, at der er tale om en 2.5 lags membran, hvor membran og tekstil er syet sammen. På den måde behøves der ikke nogen liner indvendigt, hvilket sparer på vægten. For yderligere at øge vandtætheden er jakken behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellent).
Sømmene på Outline GTX skaljakke er blevet limet i sted for syet, for at gøre dem fladere og mere komfortable. Du kan justere skaljakken i hætten og livet, så den yder optimal vejrbeskyttelse.
Jakken er udstyret med to store håndlommer og har elastik ved håndleddene.
Salomon Outline GTX 2.5 Layer Jacket er altså en super fed skaljakke, som holder dig beskyttet mod vind og vejr på alt fra vandreture til hverdag, uden at den vejer for meget.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne jakke eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Vind- og vandtæt skaljakke
Vejer kun 345g
Åndbar Gore-Tex Paclite membran
PFC-fri DWR

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Salomon Outline GTX 2.5L Jackets Dark Denim / Mood – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: