Sommerjakker | Westin W4 Light Sorona Jacket Ink Blue – Mænd

Tilbud

Sommerjakker | Westin W4 Light Sorona Jacket Ink Blue – Mænd

DKK 711.36 DKK 437.76

Westin W4 Light Sorona Jacket, Letvægts Fiskejakke Westins W4 Light Sorona jakke er utrolig praktisk. Jakken er lavet med en 400T nylon ripstop yderside. Jakken er også lavet med 100g Dupont Sorona fyld, som er lavet med øko-venligt fiber. Desuden h…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2658 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Westin W4 Light Sorona Jacket, Letvægts Fiskejakke
Westins W4 Light Sorona jakke er utrolig praktisk. Jakken er lavet med en 400T nylon ripstop yderside. Jakken er også lavet med 100g Dupont Sorona fyld, som er lavet med øko-venligt fiber. Desuden har jakken en super fed YKK® lynlås, denne sikrer en god kvalitet af lynlåsen.
Westins W4 Sorona jakke har to yderlommer samt to åbne inderlommer. Sorona jakken har Softshell materiale ned langs siderne, som går parallelle med armene. Dette giver jakken endnu mere bevægelighed og komfort. Jakken er også super praktisk på grund af dens lette vægt. Den lette vægt gør den virkelig kompakt, når du fx skal pakke den i tasken til fiske- eller outdoorturen.
Er du fiskeren eller outdoormennesket, der står en mangler en fed allround jakke, som kan bruges i næsten alt slags vejr, så er Westins W4 light Sorona jakke et utroligt godt bud. Jakken er let at have med i tasken grundet dens kompakthed og lette vægt, så det er intet problem at have den med som ekstra trøje. Jakken kan let bruges som yderste lag, men kan også på de koldeste dage bruges som mellemlag under en vadejakke eller regnjakke.
Letvægts jakke
2 yderlommer
2 inderlommer
400T nylon ripstop
100g Dupont Sorona fyld
YKK® lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sommerjakker | Westin W4 Light Sorona Jacket Ink Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: