T-Shirt Og Polo | Aclima DoubleWool Polo w.Zip Jet Black / Marengo – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Aclima DoubleWool Polo w.Zip Jet Black / Marengo – Mænd

DKK 1120.39 DKK 526.68

Aclima DoubleWool Polo w.Zip, Jet Black / Marengo Aclima’s Doublewool polo er en varm og afsindigt komforta…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2922 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Aclima DoubleWool Polo w.Zip, Jet Black / Marengo
Aclima’s Doublewool polo er en varm og afsindigt komfortabelt uldpolo med lynlås. Poloen kombinerer to af Aclima’s mest populære uldserier, nemlig WarmWool og WoolNet.
Det inderste lag er WoolNet i 80% merinould og 20% polyamid. Dette lag er et mesh, som skaber en stor mængde stillestående luft. Denne luft isolerer afsindig godt, så du kan uden problemer holde varmen. Udover dette er laget yderst åndbart og fugttransporterende.
Yderlaget er WarmWool, som er et tykkere uldlag i 100% merinould. Kombinationen mellem disse to lag giver dig dermed en uovertruffen isolation og varme, samtidigt med at kroppen kan ånde frit.
Doublewool Polo har en høj krave og stormflaps, så du kan holde varmen. En smart ide er, at Aclima har inkorporeret deres Pulse Heaters, som er et varmt og tætsiddende stykke omkring håndleddene, der holdes på plads med et thumb-loop. Dette er genialt, da blodårene her ligger meget yderligt, hvilket fører til kolde fingre – Et problem som du ikke længere vil opleve med Doublewool Polo.
Udover at være dejligt varm, så er poloen også meget temperaturregulerende og fugttransporterende. Det bedste ved ulden er dog, at den er naturligt bakteriehæmmende, så den ikke kommer til at lugte.
Du skal heller ikke være bange for, at ulden kradser. Merinoulden har nemlig en fibertykkelse på blot 20,5 micron. Den er altså så fin, at der ikke er nogen risiko for hverken kløe eller irritation.
Alt i alt er Doublewool Polo et genialt stykke beklædning, som fungerer perfekt som mellemlag i den hårde kulde eller som yderlag i overgangsperioden.
WoolNet inderlag og WarmWool yderlag
Merinould – Fugttransporterende, temperaturregulerende og antibakterielt
kradse- og kløfrit uld

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Aclima DoubleWool Polo w.Zip Jet Black / Marengo – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: