T-Shirt Og Polo | Aclima Lightwool T-Shirt Logo Insignia Blue – Kvinder

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Aclima Lightwool T-Shirt Logo Insignia Blue – Kvinder

DKK 1134.76 DKK 533.52

Aclima Lightwool T-Shirt til kvinder Ultra letvægt T-Shirt til damer i 100% blød Merino uld. Undertrøjen er både velegnet at bruge for sig selv, men er også super god som inderste lag i de kolde måneder. T-shirten har en tæt pasform, og flot facon…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2298 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Aclima Lightwool T-Shirt til kvinder
Ultra letvægt T-Shirt til damer i 100% blød Merino uld.
Undertrøjen er både velegnet at bruge for sig selv, men er også super god som inderste lag i de kolde måneder. T-shirten har en tæt pasform, og flot facon der smyger sig til kroppen. Der er trykt Logo på brystet i en tynd gummikvalitet, der holder godt i vask. Korte ærmer og rund hals, samt en flot og feminin faconsyning.
Logo T-Shirt fra Aclima fungerer godt både til hverdagsbrug, løb, cykling og stort set alt andet krævende udeliv. Ulden er antibakteriel, og kommer ikke til at lugte af sved, som det er kendt fra kunststof materialer. Aclima er en norsk producent, der specialiserer sig i at lave undertøj i den bedste Merinould, til Outdoor og Sportsverdenen. Ulden er spundet i så finde tråde, så den næsten er så fin som bomuld, og ikke klør det mindste. Denne T-Shirt i uld tåler maskinvask på 40 grader.
Dame T-Shirt
100% Merinould
Slank pasform
Lightwool 140g

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Aclima Lightwool T-Shirt Logo Insignia Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: