T-Shirt Og Polo | Columbia Shadow Time Polos Pond – Kvinder

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Columbia Shadow Time Polos Pond – Kvinder

DKK 1539.00 DKK 608.76

Fritids- og Outdoor Polo-Shirt Feminin Polo-Shirti flot støvet grøn til kvinder fra Columbia Sportswear. Shadow Time Polo har et feminint look, med en behagelig kropsnær facon og lidt kortere ærmer der er skå…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2212 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fritids- og Outdoor Polo-Shirt
Feminin Polo-Shirti flot støvet grøn til kvinder fra Columbia Sportswear.
Shadow Time Polo har et feminint look, med en behagelig kropsnær facon og lidt kortere ærmer der er skåret skråt. Den klassiske polo-krave går ned i en V-udskæring med knapper, så du selv kan justere hvor åben eller lukket du vil have poloen.
Poloen er lavet af blød bomuldblanding med blandt andet polyester og elastan. Elastanen giver stoffet stretch, og er det der muliggør det komfortable kropsnære design, der stadig giver fuld bevægelsesfrihed. Polyesteren giver sammen med Columbias Omni-Wick teknologi optimal åndbarhed og svedtransporterende egenskaber, så poloen hele tiden føles behageligt kølig og tør mod huden. Som en ekstra bonus er de syntetiske fibre med til at øge stoffets slidstyrke, uden at gå på kompromis med den bløde fornemmelse af bomuld mod huden.
Den klassiske Shadow Time polo kombinerer et feminint look med funktionelle materialergør dig klar til at møde alle sommerens eventyr med åbne arme, hvad enten det er aktive ferier, dovne sommerdage, eller sport og friluftsliv i varmt klima.
46% Bomuld
36% Polyester
12% Rayon
6% Elastan
Omni-Wick teknologi

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Columbia Shadow Time Polos Pond – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: