T-Shirt Og Polo | Columbia Sun Ridge II Novelty Polos Carbon – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Columbia Sun Ridge II Novelty Polos Carbon – Mænd

DKK 666.90 DKK 437.76

Sun Ridge Novelty Polo-Shirt Klassisk herre polo fra Columbia Sportswear. Sun Ridge Polo er lavet i en fin riflet stofkvalitet med 72% modal…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2963 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sun Ridge Novelty Polo-Shirt
Klassisk herre polo fra Columbia Sportswear.
Sun Ridge Polo er lavet i en fin riflet stofkvalitet med 72% modal der gør stoffet dejligt blødt så det nærmet føles som silke mod huden. Modal stammer fra en træfiber og udover at gøre stoffet blødt, gør det og at stoffet er stort set krølfrit. Efter vask er det som regel nok at ryste poloen inden den hænges op, og så er den klar til brug når den er tør.
De resterende 28% af materialet er polyester, hvilket gør stoffet ekstra åndbart og svedtransporterende. Den riflede struktur i stoffet understøtter den åndbare effekt og gør derfor polo t-shirten perfekt i varmt vejr, både herhjemme og på rejsen.
Sun RidgeNovelty Polo har en slank pasform, der dog på ingen måde føles stram på grund af det bløde stof. Den klassiske høje polokrave giver god beskyttelse mod solen, og med knapperne foran kan polo t-shirten åbnes lidt op for mere ventilation. Den lille brystlomme er perfekt til opbevaring af for eksempel solbriller.
Columbias Sun Rigde II Novelty Polo er helt klassisk og kan både bruges på varme arbejdsdage og på afslappede feriedage.
72% modal i stoffet gør det blødt og åndbart.
Nærmest krølfri
Praktisk lille brystlomme
Klassisk høj polokrave

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Columbia Sun Ridge II Novelty Polos Carbon – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: