T-Shirt Og Polo | Columbia Sun Ridge Polos Tapestry – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Columbia Sun Ridge Polos Tapestry – Mænd

DKK 810.54 DKK 533.52

Columbia Sun Ridge Polo i Rød Kortærmet Polo-Shirt i flot vindrød til herre Fra Columbia. Sun Ridge Polo er lavet i en blød stodkvaltiet med 75% modal. Modal stammer fra en træfiber og giver et helt utroligt blødt stof.F…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2979 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Sun Ridge Polo i Rød
Kortærmet Polo-Shirt i flot vindrød til herre Fra Columbia.
Sun Ridge Polo er lavet i en blød stodkvaltiet med 75% modal. Modal stammer fra en træfiber og giver et helt utroligt blødt stof.For øget holdbarhed er der også 25% polyester i stoffet. Modalen giver god åndbarhed, mens polyesteren bidrager med gode svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber. Som en ekstra bonus er poloen stort set strygefri, så den skal bare rystes og hænges op efter vask, og så er den klar til brug når den er tør.
Poloens stof er desuden forsynet med Columbias Omni-Shade UPF 25+ der effektivt beskytter mod solens farlige UVA og UVB stråler. Den bløde høje krave giver ekstra solbeskyttelse i nakken, mens knaplukningen foran gør det muligt at åbne lidt op for øget ventilation. Det gør poloen utroligt velegnet til rejsebrug, men også til de lange solrige dage på vandrestierne, golfbanen eller på fisketuren.
Columbias Sun Ridge Polo er med sin bløde, åndbare og hurtigtørrende kvaliteten god allround polo der både kan bruges på arbejde, til et aktivt friluftsliv, og afslappede sommerdage herhjemme eller på ferien.
75% Modal
25% Polyester
Omni-Shade UPF 50+

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Columbia Sun Ridge Polos Tapestry – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: