T-Shirt Og Polo | Columbia Trail Shaker S/S Shirts Shark – Kvinder

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Columbia Trail Shaker S/S Shirts Shark – Kvinder

DKK 800.28 DKK 437.76

Columbia Trail Shaker T-Shirt T-Shirt til kvinder fra Columbia Sportswear, i en blød og lækker Bomuldsblanding. Stoffet er lavet i Columbia’s Comfort Stretch, der både sidder kropsnært og ikke begrænser dine …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2236 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Trail Shaker T-Shirt
T-Shirt til kvinder fra Columbia Sportswear, i en blød og lækker Bomuldsblanding.
Stoffet er lavet i Columbia’s Comfort Stretch, der både sidder kropsnært og ikke begrænser dine bevægelser. Trail Shaker tee har en let timeglas-facon omkring taljen, og en bred rund krave. T-shirten er god til et aktivt og intenst aktivitetsniveau, og kan både bruges ved Sport og til mere afslappet brug.
Materialet er lavet i 62% Polyester med 26% Bomuld og 12% Viscose. De syntetiske fibre er med til at gøre Trail Shaker S/S Shirt mere slidstærk og åndbar. Bomuld og Viscose giver en super blød og lækker metervare, der ikke føles som om den klistrer til huden under aktivt brug.
For at give en bedre ventilation og udskiftning af luften inde i t-shirten, har Trail Shaker Omni-Wick, der hjælper med til at give en hurtig fordampning, så fugten lettere kommer væk fra kroppen. T-shirten er god til både let Sportsbrug, et aktivt friluftsliv, eller bare til varme og solrige dage, herhjemme og på rejsen til sydlige egne.
Dame T-Shirt
62% Polyester
26% Bomuld
12% Viscose

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Columbia Trail Shaker S/S Shirts Shark – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: