T-Shirt Og Polo | Fjällräven Fox T-Shirts Indigo Blue – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Fjällräven Fox T-Shirts Indigo Blue – Mænd

DKK 889.20 DKK 437.76

Fjällräven Fox T-Shirt Fjällräven Fox T-Shirt er en klassisk retro t-shirt, som er lavet på miljøvenlig vis, samtidig med at den er komfortabel og passer til både hverdag og tur. Foran på brystet er et retro Fjällräven tryk fra 1970’erne, der virkelig g…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3001 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Fox T-Shirt
Fjällräven Fox T-Shirt er en klassisk retro t-shirt, som er lavet på miljøvenlig vis, samtidig med at den er komfortabel og passer til både hverdag og tur.
Foran på brystet er et retro Fjällräven tryk fra 1970’erne, der virkelig giver t-shirten et mere retro look.
Halsudskæringen er rund og pasformen er normal.
T-shirten er lavet af en blød og behagelig materialesammensætning, der består af 60% økologisk bomuld og 40% genanvendt polyester. Denne kombination er rigtig fed, eftersom den både er komfortabel og fugttransporterende. Du kan altså godt have t-shirten på i de varmere klimaer, da du kan komme af med fugt.
Derudover udleder økologisk bomuld udleder mindre CO2 og forbruger færre liter vand end konventionelt bomuld, så t-shirten bliver mere miljøvenlig.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne t-shirt eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Fjällräven, Patagonia, The North Face, Columbia og mange, mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
60% økologisk bomuld og 40% genanvendt polyester
Fugttransporterende
Tryk fra 1970’erne

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Fjällräven Fox T-Shirts Indigo Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: