T-Shirt Og Polo | Patagonias Fitz Roy Fish Organic T-Shirt Sedge Green / Trout – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias Fitz Roy Fish Organic T-Shirt Sedge Green / Trout – Mænd

DKK 1231.20 DKK 506.16

Patagonia T-Shirt med fiske logo Patagonia Mens Fitz Roy Fish Organic T-Shirt, er lavet af organisk bomuld, der udleder 84% mindre vand og 16% mindre Co2, end andre T-shirts. På ryggen sidder et fiskeri-logo fra Patagonia. T-Shirten er meget behagelig at…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3056 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Patagonia T-Shirt med fiske logo
Patagonia Mens Fitz Roy Fish Organic T-Shirt, er lavet af organisk bomuld, der udleder 84% mindre vand og 16% mindre Co2, end andre T-shirts. På ryggen sidder et fiskeri-logo fra Patagonia. T-Shirten er meget behagelig at have på, og den beholder pasformen.
Trykket på trøjen er uden PVC og andre dårlige stoffer, hvilket gør trøjen endnu mere miljøvenlig.
Trøjen er perfekt til dig som mangler en allround fisketrøje som både kan bruges i hverdagen eller ude på fisketuren. Patagonia’s Mens Fitz Roy Fish Organic T-Shirt passer sammen med næsten alt slags tøj og er både praktisk og komfortabel.
Patagonia’s Mens Fitz Roy trøje er naturligvis Fair Trade syet. Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold for alle ansatte under produktionen. Fair Trade støtter samtidig de Ulande, hvor mange af materialerne kommer fra. Det sikrer at landet og de ansatte ikke bliver underbetalt og dermed hjælper Patagonia med udviklingen af Ulandene
Bæredygtig Produktion
Patagonia gør deres bedste for at fremstille sine produkter, under de mest bæredygtige forhold. Ved fremstilling af Økologisk Bomuld efterlades der et langt mindre aftryk på klimaet, som kan komme fremtidige generationer til gavn.
Hvis du vil vide mere om Patagonia’s fremstilling af Økologisk Bomuld, kan du læse meget her HER
Organisk bomuld
Fiske logo
PVC fri
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias Fitz Roy Fish Organic T-Shirt Sedge Green / Trout – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: