T-Shirt Og Polo | Patagonias L/S P-6 Logo Responsibili-Tee Black – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias L/S P-6 Logo Responsibili-Tee Black – Mænd

DKK 820.80 DKK 506.16

Patagonia P-6 Langærmet T-Shirt Denne langærmede trøje vil fuldende dit Patagonia look. Brug trøjen til hverdag, eller brug den på dine udflugter og outdoor eventyr, og se…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3061 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Langærmet T-Shirt
Denne langærmede trøje vil fuldende dit Patagonia look. Brug trøjen til hverdag, eller brug den på dine udflugter og outdoor eventyr, og se fantastisk ud, hvad end du laver.
Let og klassisk langærmet trøje fra Patagonia. L/S P-6 Logo Responsibili-Tee er lavet i 100% genanvendte materialer – 50% Bomuld og 50% Polyester. En trøje der er både Blue Sign Approved og Fair Trade Certificeret, så hvis du går op i bæredygtighed og forbedrede løn- og arbejdsforhold for de ansatte i 3. verdens udviklingslande, vil du ligesom os, også være vild med Patagonia’s filosofi om bæredygtig produktion, så vi sammen skaber et bedre miljø for fremtiden.
Vidste du at:
Fair Trade er et program der handler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika. Når du køber et Fair Trade Certificeret produkt, er du derfor også med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere, i nogle af verdens fattigste lande.
100% genanvendte materialer
50% Bomuld
50% Polyester
Langærmet
Logo Wear
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias L/S P-6 Logo Responsibili-Tee Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: