T-Shirt Og Polo | Patagonias L/S P-6 Logo Responsibili-Tee Plume Grey – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias L/S P-6 Logo Responsibili-Tee Plume Grey – Mænd

DKK 820.80 DKK 506.16

Patagonia P-6 Langærmet T-Shirt Denne langærmede trøje vil fuldende dit Patagonia look. Brug trøjen til hverdag, eller brug den på dine udflugter og outdoor eventyr, og se fantastisk ud, hvad end du laver. Let og klassisk langærmet trøje fra Patago…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3078 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Langærmet T-Shirt
Denne langærmede trøje vil fuldende dit Patagonia look. Brug trøjen til hverdag, eller brug den på dine udflugter og outdoor eventyr, og se fantastisk ud, hvad end du laver.
Let og klassisk langærmet trøje fra Patagonia. L/S P-6 Logo Responsibili-Tee er lavet i 100% genanvendte materialer – 50% Bomuld og 50% Polyester. En trøje der er både Blue Sign Approved og Fair Trade Certificeret, så hvis du går op i bæredygtighed og forbedrede løn- og arbejdsforhold for de ansatte i 3. verdens udviklingslande, vil du ligesom os, også være vild med Patagonia’s filosofi om bæredygtig produktion, så vi sammen skaber et bedre miljø for fremtiden.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af farvestoffer, kemikalier og finish der bruges i processen.
I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
100% genanvendte materialer
50% Bomuld
50% Polyester
Langærmet
Logo Wear
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias L/S P-6 Logo Responsibili-Tee Plume Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: