T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Organic T-Shirt Classic Tan – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Organic T-Shirt Classic Tan – Mænd

DKK 820.80 DKK 506.16

Patagonia Mens P-6 Logo Organic T-Shirt Hvis du værner om miljøet, og ønsker at sætte et positivt aftryk i verdenen, ved at vælge den rette beklædning, så har …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3099 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens P-6 Logo Organic T-Shirt
Hvis du værner om miljøet, og ønsker at sætte et positivt aftryk i verdenen, ved at vælge den rette beklædning, så har Patagonia i den grad førertrøjen på. Det har de også med denne t-shirt der er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, så du slipper for både GMO frø, og giftige pesticid rester i dit tøj. En blød lækker logo wear t-shirt i god kvalitet, som du kan bruge til hverdag, på fisketuren, eller på dine outdoor udflugter. T-shirten er også fair trade certificeret hvilket du kan læse mere om herunder.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
100 % Økologisk bomuld
Logo wear
Letvægts t-shirt
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Organic T-Shirt Classic Tan – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: