T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Organic T-Shirt Pigeon Blue – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Organic T-Shirt Pigeon Blue – Mænd

DKK 872.10 DKK 506.16

Patagonia P-6 Tee i Pigeon Blue Hvis miljø og bæredygtighed er noget du går op i, og hvis du gerne vil være med til at sætte positive spor i verdene…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3107 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Tee i Pigeon Blue
Hvis miljø og bæredygtighed er noget du går op i, og hvis du gerne vil være med til at sætte positive spor i verdenen, udfra det tøj du går i, så er P-6 Logo t-shirt’en fra Patagonia en vinder. En t-shirt skabt i 100 % økologisk bomuld, og dermed slipper du for GMO frø og pestider i dit tøj, i forhold til konventionel produktion. T-shirten er blød og rar at have på, og selv de tryk der er på den er PVC og phthalat fri. En logo wear t-shirt, så du kan flashe at du bidrager til en bedre verden, hvad enten du er på outdoor tur, fisketur eller blot bruger den i din dagligdag. Og så er den naturligvis også fair trade certificeret, hvilket du kan læse mere om herunder.
Vidste du at:
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
100 % Økologisk bomuld
Logo wear
Letvægts t-shirt
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Organic T-Shirt Pigeon Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: