T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Pocket Responsibili-Tee Alder Green – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Pocket Responsibili-Tee Alder Green – Mænd

DKK 820.80 DKK 506.16

P-6 Pocket Logo Tee i Alder Green Klassisk t-shirt fra Patagonia, der er lavet i 100 % genbrugsmaterialer, heraf 50 % genbrugs bomuld, og 50 % genbrugs polyester. En t-shirt der i den…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3117 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

P-6 Pocket Logo Tee i Alder Green
Klassisk t-shirt fra Patagonia, der er lavet i 100 % genbrugsmaterialer, heraf 50 % genbrugs bomuld, og 50 % genbrugs polyester. En t-shirt der i den grad har den grønne førertrøje på når det handler om at sætte et positivt klima aftryk. Denne fine t-shirt er både fair trade, samt blue sign certificeret. Så går du op i miljøet, så er denne t-shirt helt sikkert en vinder, og den kan bruges både som hverdagstøj, til outdoor livet, eller til at fuldende dit Patagonia look. Der er en lille brystlomme på venstre bryst på denne version.
Vidste du at:
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
100% genanvendte materialer
T-Shirt
Logo Wear
Blue Sign Certificeret
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Pocket Responsibili-Tee Alder Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: