T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Black – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Black – Mænd

DKK 923.40 DKK 506.16

Patagonia P-6 Responsibili-Tee Let og klassisk t-shirt fra Patagonia. P-6 Logo Responsibili-Tee er lavet i 100% genanvendte materialer, herunder 50% Bomuld og 50% Polyester. Denne fine t-shirt er både f…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3122 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Responsibili-Tee
Let og klassisk t-shirt fra Patagonia. P-6 Logo Responsibili-Tee er lavet i 100% genanvendte materialer, herunder 50% Bomuld og 50% Polyester. Denne fine t-shirt er både fair trade, samt blue sign certificeret, og lever i den grad op til navnet om bæredygtighed, hvilket er en af Patagonia’s store visioner for fremtidig produktion af både tøj samt andet udstyr på deres varelinier. Så går du op i miljøet, så er denne t-shirt helt sikkert en vinder.
Denne t-shirt kan bruges både som hverdagstøj, til outdoor livet, eller til at fuldende dit Patagonia look. Foran på venstre bryst er et diskret patagonia logo, hvor der på bagsiden er et større logo.
Vidste du at:
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish der bruges i processen. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø.
100% genanvendte materialer
T-Shirt
Logo Wear
Blue Sign Certificeret
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: