T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Gravel Heather – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Gravel Heather – Mænd

DKK 935.71 DKK 485.64

Patagonia Responsibili-Tee i Grå Klassisk t-shirt fra Patagonia, som er lavet i 100 % genbrugs materialer, heraf 50 % Bomuld og 50 % Polyester. Det gør …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3139 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Responsibili-Tee i Grå
Klassisk t-shirt fra Patagonia, som er lavet i 100 % genbrugs materialer, heraf 50 % Bomuld og 50 % Polyester. Det gør denne lækre logo wear t-shirt til et super bæredygtigt valg, hvis man værner om miljø og klima generelt. T-shirten er blue sign samt fair trade certificeret også, og er en del af Patagonia’s super grønne stil som de hele tiden omstiller sig mere og mere til, og er førende på.
Denne t-shirt kan bruges både som hverdagstøj, til outdoor livet, eller til at fuldende dit Patagonia look. Foran på venstre bryst er et diskret patagonia logo, hvor der på bagsiden er et større logo.
Vidste du at:
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish der bruges i processen. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø.
100% genanvendte materialer
T-Shirt
Logo Wear
Blue Sign Certificeret
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Gravel Heather – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: