T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Plume Grey – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Plume Grey – Mænd

DKK 769.50 DKK 506.16

Patagonia P-6 Responsibili-Tee Let og klassisk t-shirt fra Patagonia. P-6 Logo Responsibili-Tee er lavet i 100% genanvendte materialer, herunder 50% Bomuld og 50% Polyester. Denne fine t-shirt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3148 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Responsibili-Tee
Let og klassisk t-shirt fra Patagonia. P-6 Logo Responsibili-Tee er lavet i 100% genanvendte materialer, herunder 50% Bomuld og 50% Polyester. Denne fine t-shirt er både fair trade, samt blue sign certificeret, og lever i den grad op til navnet om bæredygtighed, hvilket er en af Patagonia’s store visioner for fremtidig produktion af både tøj samt andet udstyr på deres varelinier. Så går du op i miljøet, så er denne t-shirt helt sikkert en vinder.
Denne t-shirt kan bruges både som hverdagstøj, til outdoor livet, eller til at fuldende dit Patagonia look. Foran på venstre bryst er et diskret patagonia logo, hvor der på bagsiden er et større logo.
Det at t-shirten både er Fair Trade syet og Blue Sign certificeret betyder meget for produktionen af Patagonia’s Responsibili-Tee. Patagonia har meget fokus på genanvendeligheden i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold til alle arbejdere under produktionen, samtidig med at de støtter de ulande, hvor nogle af deres materialer kommer fra.
Kig eventuelt forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på vores tlf. 59443212.
100% genanvendte materialer
T-Shirt
Logo Wear
Blue Sign Certificeret
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Plume Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: