T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Sedge Green – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Sedge Green – Mænd

DKK 1231.20 DKK 506.16

Patagonia P-6 Logo Responsibili-Tee P-6 Logo Responsibili-Tee er en komfortabel og flot t-shirt, som er lavet af 100% genanvendte materialer. T-shirten er lavet af genanvendte plastikflasker og stofrester, hvilket gør stoffet en smule tykkere og me…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3152 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Logo Responsibili-Tee
P-6 Logo Responsibili-Tee er en komfortabel og flot t-shirt, som er lavet af 100% genanvendte materialer.
T-shirten er lavet af genanvendte plastikflasker og stofrester, hvilket gør stoffet en smule tykkere og mere hårdført end en konventionel t-shirt i bomuld. Patagonia har med denne t-shirt formået at gøre den CO2-neutral, så du kan som forbruger trygt bruge denne t-shirt.
På ryggen er Patagonias velkendte logo med Fitz Roy bjerget. Trykket er naturligvis både PVC- og ftalat-frit, så det ikke skader miljøet.
T-shirten er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er stoffet bluesign godkendt, hvilket forpligter Patagonia til en så miljømæssigt og menneskeligt skånsom produktion som muligt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne t-shirt eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Fjällräven, Patagonia, Columbia, The North Face og mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Lavet i 100% genanvendte materialer
CO2 neutral
Fair Trade certificeret
bluesign autoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee Sedge Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: