T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee White – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee White – Mænd

DKK 769.50 DKK 506.16

Hvid Patagonia P-6 Logo T-Shirt Klassisk t-shirt fra Patagonia, som er lavet i 100 % genbrugs materialer, heraf 50 % Bomuld og 50 % Polyester. Det gør denne lækre logo wear t-shirt til et super bæredygtigt …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3160 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Hvid Patagonia P-6 Logo T-Shirt
Klassisk t-shirt fra Patagonia, som er lavet i 100 % genbrugs materialer, heraf 50 % Bomuld og 50 % Polyester. Det gør denne lækre logo wear t-shirt til et super bæredygtigt valg, hvis man værner om miljø og klima generelt. T-shirten er blue sign samt fair trade certificeret også, og er en del af Patagonia’s super grønne stil som de hele tiden omstiller sig mere og mere til, og er førende på.
Denne t-shirt kan bruges både som hverdagstøj, til outdoor livet, eller til at fuldende dit Patagonia look. Foran på venstre bryst er et diskret patagonia logo, hvor der på bagsiden er et større logo. Super fed t-shirt med et grønt stempel !
Vidste du at:
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
100% genanvendte materialer
T-Shirt
Logo Wear
Blue Sign Certificeret
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Logo Responsibili-Tee White – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: