T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Mission Organic T-Shirt Abalone Blue – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Mission Organic T-Shirt Abalone Blue – Mænd

DKK 1026.00 DKK 506.16

Lækker Patagonia T-shirt af økologisk bomuld Patagonia Mens P-6 Mission Organic T-Shirt, er lavet af 100% organisk bomu…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3166 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Lækker Patagonia T-shirt af økologisk bomuld
Patagonia Mens P-6 Mission Organic T-Shirt, er lavet af 100% organisk bomuld, der kræver 84% mindre vand og udleder 16% mindre Co2. På bagsiden er der et Patagonia P-6 logo. Logoet er uden PVC og andre dårlige stoffer. Dette sikrer at produktionen af trøjen forurener naturen mindst muligt.
Lige under logoet står der med hvid skrift save our home planet dette budskab passer perfekt ind i Patagonia’s filosofi om bæredygtigproduktion.
Hvis du værner om miljøet, og ønsker at sætte et positivt aftryk i verdenen, ved at vælge den rette beklædning, så har Patagonia i den grad førertrøjen på. Det har de også med denne t-shirt der er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, så du slipper for både GMO frø, og giftige pesticid rester i dit tøj. En blød lækker logo wear t-shirt i god kvalitet, som du kan bruge til hverdag, på fisketuren, eller på dine outdoor udflugter. T-shirten er også Fair Trade certificeret hvilket du kan læse mere om herunder.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Økologisk bomuld
P-6 Patagonia logo
PVC fri
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Mission Organic T-Shirt Abalone Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: