T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Mission Organic T-Shirt Rosehip – Kvinder

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Mission Organic T-Shirt Rosehip – Kvinder

DKK 998.64 DKK 492.48

Lækker Patagonia T-shirt af økologisk bomuld Patagonia Womens P-6 Mission Organic T-Shirt, er lavet af 100% organisk bomuld, der kræver 84% mindre vand og udleder 16% min…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2295 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Lækker Patagonia T-shirt af økologisk bomuld
Patagonia Womens P-6 Mission Organic T-Shirt, er lavet af 100% organisk bomuld, der kræver 84% mindre vand og udleder 16% mindre Co2. På bagsiden er der et Patagonia P-6 logo. Logoet er uden PVC og andre dårlige stoffer. Dette sikrer at produktionen af trøjen forurener naturen mindst muligt.
Lige under logoet står der med hvid skrift save our home planet dette budskab passer perfekt ind i Patagonia’s filosofi om bæredygtigproduktion.
Ved at købe Mission Organic trøjen slipper du for både GMO frø, og giftige pesticid rester i dit tøj. Trøjen er blød, lækker og samtidig logo wear t-shirt i god kvalitet, som du kan bruge til hverdag, på fisketuren, eller på dine outdoor udflugter. T-shirten er også Fair Trade certificeret hvilket du kan læse mere om herunder.
Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet. Derfor har Patagonia valgt at producere størstedelen af deres produkter Fair Trade.
Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold for alle ansatte under produktionen. Fair Trade støtter samtidig de Ulande, hvor mange af materialerne kommer fra. Det er lande, som ligger i Afrika, Asian samt Mellem- og Sydamerika
Kig forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, og se vores store udvalg af Patagonia og andre lækre outdoor varer i butikken. Vi har ikke alle varer online på webshoppen, men du kan altid tage kontakt, hvis du måtte have en forespørgsel, eller ønsker vejledning til hvilket udstyr vi ville anbefale. Vi sætter en stor ære i at klæde dig så godt på som muligt til dine outdoor eventyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
Økologisk bomuld
P-6 Patagonia logo
PVC fri
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Patagonias P-6 Mission Organic T-Shirt Rosehip – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: