T-Shirt Og Polo | Salomon Comet Shaped Tees Black / Heather – Kvinder

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Salomon Comet Shaped Tees Black / Heather – Kvinder

DKK 892.62 DKK 588.24

Let Salomon dame t-shirt Comet Shaped Tee er lavet i et blødt og glat polyestermateriale der virker svedtransporterende og hurtigttørrende,…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2315 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Let Salomon dame t-shirt
Comet Shaped Tee er lavet i et blødt og glat polyestermateriale der virker svedtransporterende og hurtigttørrende, og derfor altid føles behageligt mod huden. Materialet er tyndt vævet og kan ved færste øjekast godt se gennemsigtigt ud, det er det dog ikke når først t-shirten kommer på.
T-shirten har Salomons Active fit,der hverken er for løst eller fro stramt, og giver god bevægelsesfrihed. Det lille ærme beskytter mod solens stråler på de ellers udsatte skuldre, og samtidig beskytter ærmerne skuldrene mod at blive gnavet af eventuelle rygsækstropper. Den flot rundende halsudskæring foran, der går ned i et bredt V på ryggen giver god mulighed for at komme af med varmen samtidig med at den giver t-shirten et feminint look.
Salomons Comet Shaped t-shirt har en væld af anvendelsesmuligheder og er velegnet til både hverdag og fritid og med en vægt på under 100 gram er den ideel at pakke i rygsækken og tage med på vandre- eller backpackertur. Kun du sætter begrænsningen for hvor hurtigt det skal gå og hvor langt du vil nå.
100% polyester
Hurtigttørrende og svedtransporterende
Active Fit
Dyb halsudskæring
Vægt: 84 gram.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Salomon Comet Shaped Tees Black / Heather – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: