T-Shirt Og Polo | Westin Old School T-shirt Black – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Westin Old School T-shirt Black – Mænd

DKK 1415.88 DKK 608.76

Westin Old School T-shirt Black, Trøje Westin Old School T-shirt er en super komfortabel T-Shirt, der er lavet af 50% bomuld og 50% polyester. Trøjen har en let vægt og …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3215 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Westin Old School T-shirt Black, Trøje
Westin Old School T-shirt er en super komfortabel T-Shirt, der er lavet af 50% bomuld og 50% polyester. Trøjen har en let vægt og giver samtidig en optimal åndbarhed. Den kortærmede trøje er mærkefri i nakken, så du slipper for mærket, der kan være irriterende og ukomfortabel.
Trøjen har en normal pasform, som kommer i størrelser fra Small til XXLarge. Den øgede åndbarhed giver god mulighed for at være aktiv fx ved fiskeri eller bare i hverdagen. Den sorte trøje har et gråt Westin logo på brystet. Det giver trøjen et old school look, som gør at den passer perfekt til fisketuren, samtidig med at man sagtens kan bruge den i hverdagen.
Er du en fisker, som elsker at være aktiv under fiskeriet, så giver Westins Old School T-shirt ideal komfort. Samtidig gør en lette vægt trøjen super nem lige at have med i tasken eller rygsækken, hvis man skal på en dagstur, hvor det er praktisk at have en ekstra trøje med.
Kig forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, og se vores udvalg af Westin og andre lækre outdoor varer i butikken. Vi sætter en stor ære i at klæde dig så godt på som muligt til dine outdoor eventyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
Normal pasform
Mærkefri i nakken
Westin logo
50% bomuld og 50% polyester
Letvægt
Old school look

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Westin Old School T-shirt Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: