T-Shirt Og Polo | Westin Old School T-shirt Grey Melange – Mænd

Tilbud

T-Shirt Og Polo | Westin Old School T-shirt Grey Melange – Mænd

DKK 810.54 DKK 533.52

Westin Old School T-shirt Grey Melange, Trøje Westin Old School T-shirt er en virkelig komfortabel T-Shirt, som er lavet med 50% b…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3217 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Westin Old School T-shirt Grey Melange, Trøje
Westin Old School T-shirt er en virkelig komfortabel T-Shirt, som er lavet med 50% bomuld og 50% polyester materiale. Materialet giver trøjen en let vægt samtidig med, at materialet også giver en luftig åndbarhed. Trøjen har en normal pasform og kommer i mange forskellige størrelser. Trøjen findes i størrelser fra Small til XXLarge.
Den kortærmede trøje er mærkefri i nakken, så du slipper for mærket, der kan være ukomfortabel og forstyrrende. Den grå trøje har et hvidt Westin logo på brystet. Logoet og selve stilen af trøjen giver den et old school look. Den old school stil betyder, at man sagtens kan bruge den i hverdagen, samtidig med, at den er super lækker at have på, når man er ude og fiske.
Westins Old School T-shirt er til dig, som elsker at fiske, og som står og mangler en virkelig lækker T-shirt, som giver en optimal komfort og åndbarhed. Den lette vægt trøjen har, gør den super nem lige at have med i tasken eller rygsækken, hvis man skal på en dagstur, hvor det er praktisk at have en ekstra trøje med.
Normal pasform
Mærkefri i nakken
Westin logo
50% bomuld og 50% polyester
Letvægt
Old school look

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “T-Shirt Og Polo | Westin Old School T-shirt Grey Melange – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: