Undertøj | Aclima Woolnet Long Pants Black – Mænd

Tilbud

Undertøj | Aclima Woolnet Long Pants Black – Mænd

DKK 1354.32 DKK 608.76

Aclima Woolnet Uldunderbukser Woolnet Long Pants er et par uldunderbukser fra Aclima. Uldunderbukserne er lidt atypiske, idet den består af et mesh. Woolnet Long Pants er lavet i 91% m…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2952 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Aclima Woolnet Uldunderbukser
Woolnet Long Pants er et par uldunderbukser fra Aclima. Uldunderbukserne er lidt atypiske, idet den består af et mesh. Woolnet Long Pants er lavet i 91% merinould, 7% nylon og 2% elastan.
Uldunderbukserne er designet til et højt og varierende aktivitetsniveau. På grund af det smarte mesh får de en helt utrolig god åndbarhed, samtidig med at de bevarer den isolerende egenskab. Der skabes nemlig en helt masse bittesmå luftlommer, som isolerer rigtig godt.
Fordi Woolnet Long Pants er lavet i merinould, har den nogle yderligere egenskaber, som både øger funktionaliteten og komforten markant.
Til at starte med så er uld rigtig godt til et højt aktivitetsniveau, da det er meget fugttransporterende. På grund af denne egenskab temperaturregulerer ulden godt, da den både kan varme dig op på en kold vinterdag og hjælpe med at køle dig ned når solen bager.
En anden super smart funktion ved uld er, at det ikke kommer til at lugte tilnærmelsesvist ligeså hurtigt som bomuld for eksempel, da det er antibakterielt.
Merinould kommer fra merinofåret, som er meget eftertragtet grundet uldens meget bløde kvalitet. Derudover er ulden TEC-behandlet (Total Easy Care), så den hverken klør eller kradser.
På de udsatte steder er uldunderbukserne i ribstrik i stedet for mesh, hvilket giver en god komfort og slidstyrke.
Undertrøjen er længere end normalt.
Alt i alt er Aclima Woolnet Long Pants nogle fede uldunderbukser, som ventilerer når aktivitetsniveaueter højt, og isolerer når der holdes pauser.
91% merinould, 7% nylon, 2% elastan
Flade låsesømme for at minimere irritation
Kradser og kløer ikke
Fugttransporterende og temperaturregulerende
Meget åndbar
Antibakteriel

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Aclima Woolnet Long Pants Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: