Undertøj | Fjällräven Abisko Wool Tank Tops Dark Navy – Kvinder

Tilbud

Undertøj | Fjällräven Abisko Wool Tank Tops Dark Navy – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Fjällräven Abisko Wool Tank Top Abisko Wool Tank Top fra Fjällräven er en let og behagelig tanktop i en uldblanding. Tanktoppen er lavet af 50% merinould og 50% polyester. Merinould er noge…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2335 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Abisko Wool Tank Top
Abisko Wool Tank Top fra Fjällräven er en let og behagelig tanktop i en uldblanding.
Tanktoppen er lavet af 50% merinould og 50% polyester. Merinould er noget af det absolut blødeste uld der findes. Ulden kradser altså overhovedet ikke og er rigtig komfortabel mod huden.
Det smarte ved uld er, at det er meget fugttransporterende, så fugt dannet inde ved kroppen kan komme ud. Derudover er det også naturligt bakteriehæmmende, så du kan have det på i lang tid, før det begynder at lugte. Ofte kræver det også kun en lufter, før ulden er klar til brug igen.
Disse egenskaber gør da også tanktoppen oplagt som inderlag på vandreturen og til andre friluftsaktiviteter. Hvis vejret tillader det, kan du også sagtens benytte tanktoppen som yderlag. Pasformen er normal med et bredt snit over skuldrende, hvilket forhindrer irritation hvis du for eksempel har en rygsæk på.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne tanktop eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Patagonia, Fjällräven, Columbia, The North Face og mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Let og komfortabel tanktop
50% merinould og 50% polyester
Fugttransporterende
Lugthæmmende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Fjällräven Abisko Wool Tank Tops Dark Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: