Undertøj | Helly Hansens HH Comfort Dry 2-Pack Black – Mænd

Tilbud

Undertøj | Helly Hansens HH Comfort Dry 2-Pack Black – Mænd

DKK 978.12 DKK 437.76

Helly Hansen Comfort Dry Skiundertøj Kvalitets termoundertøj fra Helly Hansen. Comfort Dry sættet er lavet med Lifa Stay Dry teknologi, der er et af de fugtighedsregulerende systemer i verden. Med Lifa Stay Dry teknologien, er du sikret en af de varme…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1890 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Comfort Dry Skiundertøj
Kvalitets termoundertøj fra Helly Hansen.
Comfort Dry sættet er lavet med Lifa Stay Dry teknologi, der er et af de fugtighedsregulerende systemer i verden. Med Lifa Stay Dry teknologien, er du sikret en af de varmeste, tørreste og letteste syntetiske fibre på markedet. Undertøjssættet sikrer dig et tørtog varm basislag, selv under aktivitet.
Undertøjssættet sidder tæt til kroppen og sikrer med sine flade syninger den bedste komfort tæt på kroppen. Comfort Dry er perfekt til alt fra den danske vinter, til mere ekstreme situationer, eller med på skituren.
Helly Hansens Comfort Dry vil give dig den ekstra varme, igennem vinterens koldere temperaturer. Undertøjssættet perfekt som inderste lag i en lag-på-lag konstruktion, hvor du nemt kan have en fleece trøje og jakke udover, og stadig have en god bevægelighed.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Helly Hansens HH Comfort Dry 2-Pack Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: