Undertøj | Seeland Climate Base Layer Clay Brown – Mænd

Tilbud

Undertøj | Seeland Climate Base Layer Clay Brown – Mænd

DKK 711.36 DKK 437.76

Seeland Climate Base Layer, Uldundertøj Sæt Climate Base Layer fra Seeland er et sæt undertøj i 100% merinould. Sættet sidder tæt til kroppen, så du uden problemer ka…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2967 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Seeland Climate Base Layer, Uldundertøj Sæt
Climate Base Layer fra Seeland er et sæt undertøj i 100% merinould. Sættet sidder tæt til kroppen, så du uden problemer kan have flere lag udover.
Undertøjet er lavet i 100% 200 g/m^2 merinould. Du får måske ubehagelige flashbacks til de gamle og kradsende udltrøjer, men dette er der slet ingen grundt til. Merinould er nemlig noget af det absolut blødeste og mest behagelige uld der findes. Derudover er sættet syet med flade sømme, så de ikke generer.
Årsagen til at lige netop uld er valgt til undertøjet er, at det er lidt af et mirakel-materiale.
Uld er nemlig helt vildt godt til at regulere temperaturen, så du hverken fryser eller koger over. Udover dette er ulden også fugttransporterende, og så varmer det endda selvom det er vådt.
Uldundertøj er altså rigtig godt til jagt med skiftende aktivitetsniveau, hvor det holder din kropstemperatur på det perfekte niveau.
Udover at varme godt, så er ulden også bakteriehæmmende. Du kan altså have undertøjet på i lang tid, før det begynder at lugte. Selv når det lugter, vil du ofte kun behøve at hænge sættet udenfor og lufte.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du ønsker at se dette produkt eller noget andet i vores store sortiment. Vi har ikke alle varer på hjemmesiden, så udvalget i butikken er markant større. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Undertøjssæt
100%, 200 g/m^2 merinould
Temperaturregulerende og fugttransporterende
Bakteriehæmmende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Seeland Climate Base Layer Clay Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: