Undertøj | Smartwools Midweight Bottom Black – Kvinder

Tilbud

Undertøj | Smartwools Midweight Bottom Black – Kvinder

DKK 923.40 DKK 608.76

Smartwool Midweight Underbukser Meget lækker lange underbukser fra Smartwool med 100 % ren merinould. I smartwools lækre tynde kvalitet på 150g/m2. …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2346 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Smartwool Midweight Underbukser
Meget lækker lange underbukser fra Smartwool med 100 % ren merinould. I smartwools lækre tynde kvalitet på 150g/m2.
Uld er markedets bedste bud på undertøj til udeliv, hvor man i alt slags vejr, skal sikre sig, at forblive tør og varm.
Ved et højt aktivitetsniveauudvikles der varme og sved og det stiller store krav til undertøjets evne til at transportere fugt for ikke at blive kold.
Ulden er den fibre der bedst transporterer sved fra kroppen til det næste lag beklædning. Dette gør, at man ikke oplever den velkendte fugtige, kolde fornemmelse, som det opstår i f.eks syntetisk undertøj. Dette gør den til det mest behageligeog bedste undertøj, at have på under aktiviteter så som løb, cykling eller vandring.
Uld er en fiber som ydermere er temperaturregulerende. De tynde uldprodukter har en kølende effekt som gør Smartowool microweight ekstrem anvendelig til brug i forår og kolde sommerdage.
Uldfibren har fra naturens side antibakterielle egenskaber, som gør at svedlugt ikke sætter sig i undertøjet. Det giver den fordel, at undertøjet kan bruges mange dage i træk uden at komme til at lugte. Selv ved længere tids brug undgår man den vedvarende svedlugt, som opstår i konventionelt, syntetisk undertøj.
Kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader samt tørretumbles ved lav varme uden at ændre størrelse.
Tilfredshedsgaranti.
Hvisk du ikke er 100 % tilfreds med dit undertøj, yder Smartowool en tilfredshedsgaranti.Du skal blot levere varen tilbage inden 30 dage sammen med din kvittering og du vil få dine penge tilbage i den forretning du har købt dit undertøj.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Smartwools Midweight Bottom Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: