Undertøj | Smartwools Midweight Bottom Black – Mænd

Tilbud

Undertøj | Smartwools Midweight Bottom Black – Mænd

DKK 1292.76 DKK 608.76

Smartwool Midweight Long Johns Super blød lange benklæder/underbukser i 100 % merinould med gylp i Smartwools tykke kvalitet på 250gr/m2. Bukserne er suverænt til at hav…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2982 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Smartwool Midweight Long Johns
Super blød lange benklæder/underbukser i 100 % merinould med gylp i Smartwools tykke kvalitet på 250gr/m2.
Bukserne er suverænt til at have indenunder f. waders, ski/jagtbukser eller fritidsbukser – til alt udendørsliv hvor du vil sikre dig at du er varm og tør.
Et produkt som vi alle hos Pro-Outdoor.dk i Holbæk virkelig kan stå inde for, efter mange års erfaring med undertøj til ude-friluftsliv.
Uldens egenskaber: Merinould er markedets suveræne bedste undertøj til alt udeliv med høj aktivitet og/eller kolde forhold. Uld er optimal, fordi det er den fiber der transporterer sved bedst i dråbeform, som bevirker at man er tør på kroppen og derved forbliver varm ved høj aktivitet og svedudvikling. Ved høj aktivitet betyder det, at man stort set undgår den velkendte fugtige, kolde ryg som man gør i alt andet syntetisk undertøj.
Ulden har fra naturens side også den gode egenskab, at den er antibakteriel, det betyder at man ikke kommer til at lugte selv efter mange dages brug af den samme trøje. Ved længere tids brug vil trøjen ej heller komme til at lugte vedvarende som andet konventionelt syntetisk undertøj.
Tilfredshedsgaranti.
Smartwool giver 100 % tilfredshedsgaranti, hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit Smartwool undertøj.Du skal blot returnere varen inden 30 dage sammen med din kvittering og du vil få dine penge tilbage.
Et suverænt produkt som du virkelig kan bliver afhængig af!

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Smartwools Midweight Bottom Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: