Undertøj | Smartwools Midweight Zip Black – Kvinder

Tilbud

Undertøj | Smartwools Midweight Zip Black – Kvinder

DKK 841.32 DKK 554.04

Smartwool Midweight Uldtrøje Lækker undertrøje/bluse fra smartwool i 100% blød merinould med hals og lynlås i Smartwools tykke kvalitet på 250g/m2. En oplagt valg som inderste lag til al aktiv…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2351 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Smartwool Midweight Uldtrøje
Lækker undertrøje/bluse fra smartwool i 100% blød merinould med hals og lynlås i Smartwools tykke kvalitet på 250g/m2.
En oplagt valg som inderste lag til al aktiv brug så som ridning, jagt, fiskerifaktisk al aktivitete i kulde og et produkt som du virkelig kan bliver afhængig af.
Undertøj af uld er markedets mest suveræne bud på tøj til udeliv med høj aktivitet eller i kulde. Uldfibren er suveræn, fordi det er den fiber der er bedst til at transportere sved i dråbeform og som stadig isolerer selvom den er lidt fugtig. Dette sikre at kroppen er tør og derved forbliver varm ved aktivitet og svedudvikling. Det betyder at man undgår den velkendte, fugtige, kolde ryg som man ofte får i konventionelt syntetisk undertøj.
Fra Naturens side har uld samtidig den velkendte egenskab at den er antibakteriel.Man kan bruge sin Smartwool trøje i dagevis uden den kommer til at lugte. Selv ved længere tids brug vil Smartwool ikke komme til at lugte permanent som andet syntetisk undertøj.
Alt i alt en rigtig varm undertrøje velegnet til alt udeliv og et suverænt produkt til kvinden som altid fryser!
Tilfredshedsgaranti.
Smartwool giver 100 % tilfredshedsgaranti, hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit Smartwool undertøj.Du skal blot returnere varen inden 30 dage sammen med din kvittering og du vil få dine penge tilbage.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Smartwools Midweight Zip Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: