Undertøj | Smartwools Midweight Zip Black – Mænd

Tilbud

Undertøj | Smartwools Midweight Zip Black – Mænd

DKK 1477.44 DKK 608.76

Smartwool Langærmet Uld Undertrøje Fantastisk trøje i 100 % blød merinould med høj hals og lynlås i Smartwools tykke kvalitet 250 gr/m2. Uldens egenskaber: Merinould er markedets suveræne bedste produkt til alt udeliv, høj aktivit…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2905 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Smartwool Langærmet Uld Undertrøje
Fantastisk trøje i 100 % blød merinould med høj hals og lynlås i Smartwools tykke kvalitet 250 gr/m2.
Uldens egenskaber: Merinould er markedets suveræne bedste produkt til alt udeliv, høj aktivitet og/eller kolde forhold. Uld er optimal, fordi det er den fiber der transporterer sved bedst i dråbeform, som bevirker at man er tør på kroppen og derved forbliver varm ved høj aktivitet og svedudvikling. Ved høj aktivitet betyder det, at man stort set undgår den velkendte fugtige, kolde på ryg som man gør i alt andet syntetisk undertøj.
Ulden har fra naturens side også den gode egenskab, at den er antibakteriel, det betyder at du ikke kommer til at lugte selv efter mange dages brug af den samme trøje. Ved længere tids brug vil trøjen ej heller komme til at lugte som andet konventionelt syntetisk undertøj.
Tilfredshedsgaranti.
Smartwool giver 100 % tilfredshedsgaranti, hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit Smartwool undertøj.Du skal blot returnere varen inden 30 dage sammen med din kvittering og du vil få dine penge tilbage.
Midweight t-zip trøjen er et suverænt produkt til jagt, ridning, ski, fiskeri, almindelig daglig brug eller en tur i skoven – al slags outdoor liv hvor du skal sikre dig, at du er tør og derved også varm.
Et produkt som vi alle dybt er afhængige af hos Pro-Outdoor.dk, Holbæk og varmt kan anbefale efter vores egen mange års erfaring med undertøj til friluftsliv.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Undertøj | Smartwools Midweight Zip Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: