Vandrestøvler | Blundstone 585 Rustic Brown – Mænd/Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Blundstone 585 Rustic Brown – Mænd/Kvinder

DKK 759.24 DKK 499.32

Blundstone 585 Bushcraft Læderstøvle Den originale australske Bushcraft og Outdoor Læderstøvle, i det ikoniske design og velkendte kvalit…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2533 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Blundstone 585 Bushcraft Læderstøvle
Den originale australske Bushcraft og Outdoor Læderstøvle, i det ikoniske design og velkendte kvalitet.
Blundstone’s model 585 er lavet i en vandafvisende Nubuck læder på ydersiden, og linet med læder på indersiden. Læderet er nemt at pleje, og sørger du for at vedligeholde støvlen, kan den sagtens holde i mange år – og den bliver kun pænere med tiden, som støvlerne bliver gået til og får lidt patina.
Sålen er opbygget med en TPU ydersål der har et dybt mønster, og en SPX Max Comfort shock-pad i hælen, der giver en ekstra god støsabsorberende effekt når du tager et skridt. Inde i støvlen ligger desuden en udtagelig indlægssål, der både kan opgraderes til en sål med mere støtte, eller som bare kan skiftes ud når den er ved at være slidt – men der stadig er mange kilometer tilbage i støvlen.
Blundstone’s klassiske 585 støvle er perfekt til dig der gerne vil have en let og fleksibel støvle, der stadig er slidstærk nok til at den kan holde til at komme med i felten. Støvlen er nem og hurtig at trække på, eller komme ud af igen, med de store strækbare paneler i siderne. Blundstone’s 585 støvle har en strop både for- og bag på skaftet, så den er endnu nemmere at trække på.
Blundstone har nu lavet støvler i over 150 år, og startede i sin tid på Tasmanien. Siden er virksomheden vokset, men ideologien er forblevet den samme. Hvis du vil lære om Blundstone og deres historie, kan du læse med
HER
Bush Læderstøvle
Vandafvisende Læder
TPU Ydersål
Udtagelig indlægssål
SPX Max Comfort
Læder liner

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Blundstone 585 Rustic Brown – Mænd/Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: