Vandrestøvler | Columbia 100MW Titanium Outdrys Ti Grey Steel – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Columbia 100MW Titanium Outdrys Ti Grey Steel – Kvinder

DKK 923.40 DKK 506.16

Columbia 100MW Titanium Vandrestøvle Vandrestøvle til kvinder, i en slidstærk Fuldkernelæder, samt med både Outdry membran og Vibram ydersål. Columbia’s 100MW er både let nok til at du kan bruge den til casual v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2075 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia 100MW Titanium Vandrestøvle
Vandrestøvle til kvinder, i en slidstærk Fuldkernelæder, samt med både Outdry membran og Vibram ydersål.
Columbia’s 100MW er både let nok til at du kan bruge den til casual vandreture i skoven, til hundeluftning, eller til vandring på f.eks. camønoen. Men den slidstærke fuldkernelæder gør også at støvlerne er egnet til Trekking og Hiking i hårdere terræner som fjeld og bjerg.
Den skridsikre Vibram Ydersål er opbygget så den giver en super god kontakt med underlaget. Med et mønster der griber i flere retninger, er støvlen endnu mere egnet til ujævne og kuperede vandrestier, og følger også med når du går Offroad. Mellemsålen er blød og fjedrende så den giver et effektivt Energy Return når du tager et skridt. Den fjedrende mellemsål ligger i hele trædepudens længde, så den også når ud under forfoden, og støtter når du ruller henover foden i skridtet.
Læderet har en naturlig vandtæthed når det bliver plejet rigtigt. Men for at sikre at der ikke kommer vand ind når du går i sne, tungt regnvejr eller på våde underlag og beplantning, har Columbia Sportswear sikret din fod endnu bedre, med den vandtætte Outdry Membran.
Fuldkerne Læder
Outdry Membran
Vibram Ydersål
Stødabsorberende
Solide Metalspænder

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Columbia 100MW Titanium Outdrys Ti Grey Steel – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: