Vandrestøvler | Columbia Canyon Point Mid Leather Omni-Techs Dark Grey – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Columbia Canyon Point Mid Leather Omni-Techs Dark Grey – Mænd

DKK 978.12 DKK 437.76

Canyon Point Omni-Tech Vandrestøvle Letvægts vandrestøvle til mænd fra Columbia. Canyon Point er bygget op af tekstil med forstærkninger af læder på de mest udsatte steder. For ekstra slidstyrke er der en gummiforstærkning foran t…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2467 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Canyon Point Omni-Tech Vandrestøvle
Letvægts vandrestøvle til mænd fra Columbia.
Canyon Point er bygget op af tekstil med forstærkninger af læder på de mest udsatte steder. For ekstra slidstyrke er der en gummiforstærkning foran tæerne, der beskytter mod småsten og andre ting man kan møde i naturen.
Støvlerne er 100% vandtætte med Columbias Omni-Tech membran og indvendigt forseglede sømme. Membranen tillader også foden at ånde.
Canyon Point vandrestøvlen har en stødabsorberende TechLite mellemsål, der gør støvlerne meget behagelige at gå i, også efter mange kilometer. Det bløde materiale har det helt rette bounce der hjælper dine fødder videre til næste skridt, og på den måde mindsker træthed i fødder og ben.
Den nederste gummisål er groft mønstret for at give det optimale grip i langt de fleste typer terræn. Gummiet på sålens midterste del er en lidt blødere blanding end den i kanterne, hvilket også giver bedre skridsikkerhed.
Columbias Canyon Point herre vandrestøvler er perfekte til hverdagsvandreturene hvor man ikke vil stoppes af regn, sjap og mudder, men kan også sagtens bruges på vandringer i mere krævende terræn og på længere ture – en blød og behagelig støvle som er til at gå i uden at skulle gås en helt masse til først.
Letvægtskonstruktion med læder forstærkninger
100% vand med Omni-Tech membran
Stødabsorberende sål for øget komfort

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Columbia Canyon Point Mid Leather Omni-Techs Dark Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: