Vandrestøvler | Columbia Dunwood Mid Dame Black – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Columbia Dunwood Mid Dame Black – Kvinder

DKK 1012.32 DKK 499.32

Columbia Dunwood Dame Vandrestøvle Læder Vandrestøvle til kvinder, med en stødabsorberende mellemsål og Omni-GRIP Ydersål. Dunwood støvlen er lavet i…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2066 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Dunwood Dame Vandrestøvle
Læder Vandrestøvle til kvinder, med en stødabsorberende mellemsål og Omni-GRIP Ydersål.
Dunwood støvlen er lavet i en flot Fuldkerne Læder der er utroligt godt garvet, så skaftet er blødt og smidigt fra starten af. Men støvlen bliver kun mere og mere behagelig at gå med, jo mere den bliver gået til. Læderet er vandtæt fra naturens side, men skal plejes igennem sin levetid, så den ikke tørrer ud og sprækker. På denne måde forlænger du både støvlens holdbarhed, og bibeholder kombinationen af en vandtæt og åndbar yderside.
Ydersålen i Columbia’s Omni-GRIP giver et solidt greb, og er udformet til at gribe i 360° omkring foden. Mellemsålen er lavet i en fjedrende Techlite skum, der har et højt Energy Return, så du nærmest føler at støvlen løfter dig frem når du tager et skridt. Snuden er løftet en lille smule, for at du afvikler mere naturligt, når du ruller fra hæl til forfod.
Columbia’s Dunwood Vandrestøvle er lavet til dig der gerne vil udfordre vandrestierne, både herhjemme eller under fjerne himmelstrøg. Støvlen er både egnet til vej og sti, eller mere bløde underlag som græs eller skovbund.
Dame Vandrestøvle
Fuldkerne Læder
Vandtæt og Åndbar
Techlite Mellemsål
Stødabsorberende
Omni-GRIP Ydersål
360° Friktion

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Columbia Dunwood Mid Dame Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: