Vandrestøvler | Columbia Lincoln Pass Mid LTR Outdrys Black / Red – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Columbia Lincoln Pass Mid LTR Outdrys Black / Red – Kvinder

DKK 948.71 DKK 492.48

Lincoln Pass Outdry Vandrestøvle Dame Vandrestøvle med vandtæt og åndbar OutDry membran, samt en sål der gør at den er rar at gå i hele dagen igennem. Columbia’s Lincoln Pass Damestøvle er lav…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2073 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lincoln Pass Outdry Vandrestøvle
Dame Vandrestøvle med vandtæt og åndbar OutDry membran, samt en sål der gør at den er rar at gå i hele dagen igennem.
Columbia’s Lincoln Pass Damestøvle er lavet til Trekking og Hiking eventyr, og kan både klare en tur i beplantning og i skoven, men kan også godt tåle at komme med i klipperne. Så støvlen giver dig mulighed for at udfordre de fleste terræner.
OutDry membranen er lamineret på indersiden af skallen, og følger derfor støvlens bevægelser. Det gør at membranen holder langt længere, da der ikke er unødvendig friktion indvendigt, der slider den ned. OutDry er en membran der udover at holde vandet ude, stadig tillader at foden kan ånde, så du ikke bliver våd "indefra". Åndbar og vandtæthed er nødvendigt at få en fuldt funktionel Vandrestøvle, hvor du ikke skal bekymre dig om vejrforholdene. Desuden gør det at støvlen kan bruges det meste af året.
Ydersålen er i Columbia’s Omni-GRIP kvalitet, med et groft mønster der virkelig formår at holde fast i underlaget. Gummiblandingen i sålen gør også at støvlen ikke efterlader mærker på lyse gulve. Imellem fod og ydersål, ligger en blød og fjedrende Tech-Lite mellemsål, som gør at støvlen bliver langt mere stødabsorberende, hvilket er en ekstra stor fordel når du går på hårde underlag som sten, klipper – eller på vej og tiltrådte vandrestier.
Skaftet på støvlen er lavet i en kombination af læder og kraftige Mesh-paneler. Så på de mest udsatte slidflader kan støvlen klare hårde strabadser, samtidig med at mesh-panelerne stadig er meget åndbar. Ved hæl og tå sidder ekstra stærke kantbånd, som igen hjælper med at give Lincoln Pass støvlen, en langt længere levetid.
Vandtæt og Åndbar OutDry
Tech-Lite Mellemsål
Omni-Grip Ydersål
Læder og Mest-paneler
Trekking og Hiking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Columbia Lincoln Pass Mid LTR Outdrys Black / Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: