Vandrestøvler | Columbia SH/FT WP Hikers Dark Grey – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Columbia SH/FT WP Hikers Dark Grey – Mænd

DKK 913.14 DKK 601.92

Vandtæt Columbia Herrestøvle Letvægt Herre Vandrestøvle der både kan bruges i byen eller til hiking ture. SH/FT støvlen er lavet med et skaft i fuldkerne læder, der er Seam-Sealed så konstruktion er fuldstændig vandtæt. Læderet giver en …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2484 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Vandtæt Columbia Herrestøvle
Letvægt Herre Vandrestøvle der både kan bruges i byen eller til hiking ture.
SH/FT støvlen er lavet med et skaft i fuldkerne læder, der er Seam-Sealed så konstruktion er fuldstændig vandtæt. Læderet giver en rigtig god åndbarhed, og kan med pleje holde i mange år. Snørrebåndene løber i metalspænder, hvor de øverste er åbne, så støvlen er nem at snørre op og i. Vil du have en løsere facon kan du undlade nogle af de øverste spænder, og skal du have fuld støtte og beskyttelse, kan du stramme støvlen ind til at sidde helt tæt om ankelen.
Sålen er specielt opbygget hvor bløde perler er støbt ind i en PU skum, så sålen giver en fjedrende effekt med et højt Energy-Return. Ydersålen er i Columbia’s Non-Marking Omni-GRIP, der ikke efterlader mærker på lyse gulve. Gummiblandingen griber godt på både våde og tørre underlag, og er slidstærk nok til at kunne holde til asfalt og andre hårde underlag.
Pro Outdoor i Holbæk har over 30 års erfaring med Herre Vandrestøvler til både en lang tur med hunden, en weekend i skoven, eller lange og krævende Trekking og Hiking ruter. Kontakt os eller besøg butikken for at få vores bedste råd, vejledning og inspiration til din næste rejse.
Fuldkerne Læder skaf
Seam-Sealed
Vandtæt konstruktion
Kantbånd ved hælen
Mellemsål i PU skum
Non-Marking Omni-Grip
Byliv og Hiking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Columbia SH/FT WP Hikers Dark Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: