Vandrestøvler | Hanwag Alta Bunion GTX Lady Earth Brown – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Hanwag Alta Bunion GTX Lady Earth Brown – Kvinder

DKK 1071.14 DKK 588.24

Alta Bunion Goretex Vandrestøvle Letvægt Læder-Vandrestøvle, der er ekstra god til kvinder der har problemer med brede knyster. Støvlen er lavet med en Vandtæt GoreTex membran, som stadig tillader at foden kan ånde igennem det s…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2077 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Alta Bunion Goretex Vandrestøvle
Letvægt Læder-Vandrestøvle, der er ekstra god til kvinder der har problemer med brede knyster.
Støvlen er lavet med en Vandtæt GoreTex membran, som stadig tillader at foden kan ånde igennem det slidstærke Nubuck-Læder. Støvlen er forstærket i snude og hæl, med et ekstra højt kantbånd der er lavet i samme gode læderkvalitet. Nubuck Læderet kommer voks-behandlet fra starten – For at vedligeholde åndbarheden i støvlen skal du huske at imprægnere den fra tid til anden.
Alta Bunion støvlen er lavet til Trekking og Hiking, både i fladt terræn på sti og i skov, men kan også sagtens klare en ture i fjeldet, hvor du kommer over trægrænsen og skal træde over løse sten og skærver. Det lette design gør at du ikke er så træt i benene efter at have gået i støvlerne en hel dag, og sålen er overraskende blød så du får en virkelig god fornemmelse med hvor du træder.
Ydersålen er en Vibram Endurance der er kategoriseret som BA, hvor fokus er på en god og fjedrende mellemsål, der ligger under hele trædepuden og giver et højt Energy-Return, så den nærmest virker fjedrende når du tager et skridt. Ydersålen er specielt godt egnet til bløde underlag som i skoven og på græs. Denne kombination af alle de bedste egenskaber fra en top-kvalitet Vandrestøvle, gør Alta Bunion GTX til det perfekte valg til mange vandreture, men også til dig der går langt og meget i Danmark. Også hvis det bare er til en tur med hunden, men du stadig vælger funktion og komfort over alt andet.
GoreTex membran
Nubuck Læder
Vibram Endurance
Vandtæt og Åndbar
Hanwag Bunion pasform

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Hanwag Alta Bunion GTX Lady Earth Brown – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: