Vandrestøvler | Hanwag Alta Bunion II GTX Lady Mocca / Black – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Hanwag Alta Bunion II GTX Lady Mocca / Black – Kvinder

DKK 1058.83 DKK 581.40

Hanwag Alta Bunion GoreTex Støvle Vandtæt Vandrestøvle til kvinder, med skaft i Nubuck læder, GoreTex membr…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2078 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Hanwag Alta Bunion GoreTex Støvle
Vandtæt Vandrestøvle til kvinder, med skaft i Nubuck læder, GoreTex membran og Vibram ydersåler.
Nedefra og op, er Alta Bunion støvlen lavet med en Vibram Endurance ydersål der har en BA skalering, hvilket indikerer hvor hård en sål der er tale om, og dermed også hvor kuperæt terræn støvlen er velegnet til. Ovenpå den skridsikre ydersål ligger en stødabsorberende mellemsål i EVA-skum, der beskytter foden og øger komforten markant.
Skaftet er lavet i ægte Nubuck Læder på ydersiden og har en både åndbar og vandtæt GoreTex Membran der tillader at perspiration fra foden godt kan komme ud igennem skaftet, men uden at vand fra pytter, regnvejr eller sne for den sags skyld, kan komme ind til foden. Støvlen er let at pleje og vedligeholde med læderfedt eller et Nubuck plejemiddel. Støvlerne skal blot rengøres for snavs og mudder, og smøres ind på ydersiden af støvlerne. Vær evt. ekstra grundig omkring syninger og de mest udsatte slidflader, hvor støvlen nogle gange har mere brug for pleje.
Det høje skaft på Alta Bunion vandrestøvlen, er med til at sikre at du ikke så let kommer til at vride om, hvis terrænet er ujævnt, eller der ligger løse sten og rødder på tværs af vandrestien. Med en halvhøj støvle som denne, kan du også bedre gå ud over en dugvåd græsmark, eller endda klare en lille vandpassage, uden at få våde og kolde fødder.
Alta Bunion støvlen er desuden en af Hanwag’s vandrestøvler, der er lavet med en ekstra god bredde i forfoden. Så til dig der nogle gange kan have problemer med at andre støvler sidder for tæt til, så de gnaver og giver vabler, er Alta Bunion helt sikkert et godt bud.
Dame Vandrestøvle
Bred ved knysten
GoreTex Membran
Vandtæt og Åndbar
Nubuck Læder
Vibram Endurance
BA skalering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Hanwag Alta Bunion II GTX Lady Mocca / Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: