Vandrestøvler | Hanwag Lhasa II Wides Chestnut / Asphalt – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Hanwag Lhasa II Wides Chestnut / Asphalt – Kvinder

DKK 948.71 DKK 492.48

Hanwag Lhasa Læder Vandrestøvle Hanwag’s Lhasa Wide er en både flot, og super stærkt Trekking og Hiking-støvle, der kan klare nogle af de mest krævende vandreruter. Støvlerne er lavet med et skaft i Yak-læder, hvor hele snude…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2080 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Hanwag Lhasa Læder Vandrestøvle
Hanwag’s Lhasa Wide er en både flot, og super stærkt Trekking og Hiking-støvle, der kan klare nogle af de mest krævende vandreruter.
Støvlerne er lavet med et skaft i Yak-læder, hvor hele snuden er ét stort stykke skind, der derfor ikke har unødvendigt mange syninger. Læderet er både vandtæt, og giver samtidig en bedre åndbarhed sammenlignet med GoreTex vandrestøvler. Udover at være slidstærkt, har Fuldkernelæderet også en smuk knupret overflade, og støvlerne bliver kun flottere med tiden, når de får noget patina og et par lag læderfedt.
Snuden er beskyttet af et ekstra højt kantbånd i gummi, der bedre beskytter læderet når du går i klippet terræn, og skal træde over løse sten og rødder på vandrestien. Indvendigt er Lhasa-støvlen også foret med et tyndt og super blødt lag læder.
Lhasa II Wide modellen er lavet med en ekstra bredde i forfoden, der er specielt god hvis du har lidt problemer med knyster. Mange fødder, specielt i de skandinaviske lande, er relativt smalle men med vidde i forfoden. Og for dem der ikke er født med det, vil det ofte komme med tiden, som knoglestrukturen i foden ændrer sig med alderen.
Derfor er netop Hanwag’s Lhasa Wide pasform, perfekt til alle dem der føler at mange andre Vandrestøvler har en tildens til at stramme omkring forfoden. Dén gene og de medfølgende vabler og gnavesår, kan Hanwag’s Wide-facon afhjælpe markant.
Sålen har en solid støtte i mellemfoden, så hæl og forfod ikke bliver vredet skævt i forhold til hinanden, når du træder på ujævne underlag. Mønsteret på sålen er dybt og groft, og beregnet til markante op- og nedstigninger i terrænet. Ydersålen er en AW-Integral Vibram sål, som er BC-skaleret, hvilket betyder at sålen er stiv nok til at du kan bruge Lhasa støvlen til krævende Trekking og Hiking-ture, i både fjeld og bjergrige områder. Den høje ankelstøtte er også med til at gøre støvlen langt mere egnet til det kuperede terræn, da støvlen bedre fikserer din ankel så du ikke vrikker om, og risikerer at forstuve, eller i værste fald brække foden.
Vibram AW-Integral sål
Yak Fuldkernelæder yderside
Blødt (chronium-free) læderfor
Egnet til Trekking og Hiking
Højt Gummi-Kantbånd foran

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Hanwag Lhasa II Wides Chestnut / Asphalt – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: