Vandrestøvler | Hanwag SFB 3H GTXs Black – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Hanwag SFB 3H GTXs Black – Mænd

DKK 800.28 DKK 437.76

Hanwag Special Forces GTX Støvle Top kvalitets militærstøvle, der også bruges af politi, vagter eller til Hiking ture i varierende terræner. S…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2500 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Hanwag Special Forces GTX Støvle
Top kvalitets militærstøvle, der også bruges af politi, vagter eller til Hiking ture i varierende terræner.
Sålens opbygning gør både at du har en høj grad af All-Day Comfort, med en blød og fjedrende mellemsål, samtidig med at Vibram Endurance ydersålen sikrer et skridsikkert greb. Sålen har et dybt mønster der griber godt fast i bløde underlag, og ydersålen bliver ikke for tung og stiv, som det kan være tilfældet med støvler der f.eks. er lavet specielt til bjerg- og kuperede klippelandskaber. Hanwag’s SFB 3H er perfekt til de ture hvor det skifter imellem faste eller bløde underlag, og du skal have støvlen på i mange timer af gangen.
Skaftet er opbygget med tykke læder overflader ved snuden og rundt om foden, hvor der i toppen af ankelen er brugt et tyndere og mere garvet stykke læder, der gør at den høje støvle ikke generer og giver unødig friktion. Desuden er der indsat store paneler i Cordura Mesh, der både holder vægten på støvlen nede, og samtidig optimerer åndbarheden.
For at sikre en fuldstændig vandtæt beskyttelse af foden, er Hanwag’s SFB 3H med GoreTex Membran. Membranen gør at støvlen både holder regn eller sne ude, samtidig med at du sagtens kan klare en vandpassage uden at få sok.
Snørrene er monteret i solide metal-spænder, hvor de øverste er åbne. På den måde kan du åbne støvlen godt op når du skal have den af og på, eller kan nemt stramme den præcis som du gerne vil have at den skal sidde.
GoreTex Membran
Vibram Endurance
Læder og Mesh skaft
High-Cut ankel
Stødabsorberende
Skridsikker
Trekking og Hiking
Politi og Militær

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Hanwag SFB 3H GTXs Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: