Vandrestøvler | Hanwag Tsoma Mid Lady Asphalt / Dark Garnet – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Hanwag Tsoma Mid Lady Asphalt / Dark Garnet – Kvinder

DKK 1134.76 DKK 533.52

Hanwag Tsoma Dame Vandrestøvle Vandrestøvle til kvinder i en blød og lækker Yak-læder, i et super stilet design med flotte syninger og solide metalklips til snørrebåndene. Hanwag’s Tsoma Mid giver en god støtte om ankelen, uden at begræns…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2081 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Hanwag Tsoma Dame Vandrestøvle
Vandrestøvle til kvinder i en blød og lækker Yak-læder, i et super stilet design med flotte syninger og solide metalklips til snørrebåndene.
Hanwag’s Tsoma Mid giver en god støtte om ankelen, uden at begrænse fodens bevægelsesfrihed. Yak-læderet er blødt fra starten af, men bliver mere og mere smidigt med tiden. Med regelmæssig pleje af læderet, kan Tsoma støvlen sagtens holde i mange år. Støvlen er både slidstærk og meget åndbar, så den er perfekt til f.eks. vandreture i bjergrige egne eller på grusede vandrestier, rundt om i verden.
Skifter du imellem en let og svedtransporterende vandresok i varme klimaer, til en varm uldsok i koldere egne, kan du bruge Tsoma støvlen det meste af året, og til langt de fleste Hiking og Trekking ture du kan udsætte dem for. Ydersålen har en AB Rating.
Tsoma støvlen vejer ca. 940 gram og er forsynet med Hanwag’s TubeTec Sole der giver en god stødabsorbering. Mellemsålen er lavet i et PU skum, og ydersålen har et groft mønster der griber både på klipper eller i skovbunden.
Yak Læder
Vægt ca. 940 gram
TubeTec såler
Høj åndbarhed
Hike and Trek

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Hanwag Tsoma Mid Lady Asphalt / Dark Garnet – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: