Vandrestøvler | Keens Targhee III Mid WP Magnet / Atlantic Blue – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Keens Targhee III Mid WP Magnet / Atlantic Blue – Kvinder

DKK 1067.04 DKK 526.68

Keen Targhee Waterproof Vandrestøvle Vandtæt og åndbar læder vandrestøvle til kvinder, med Keen.Dry Membran og en stødabsorberende sål. Targhee III Mid er lavet til dig der gerne vil kunne udfordre både fjeld og bjerg, men samtidig hav…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2082 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Keen Targhee Waterproof Vandrestøvle
Vandtæt og åndbar læder vandrestøvle til kvinder, med Keen.Dry Membran og en stødabsorberende sål.
Targhee III Mid er lavet til dig der gerne vil kunne udfordre både fjeld og bjerg, men samtidig have en støvle der også kan bruges til hundeluftning eller bare en god lang gåtur i skoven.
Støvlerne har en blød og fjedrende mellemsål i EVA skum, der har et højt energy return når du tager et skridt. Ydersålen er lavet med en god mønstring der både griber i faste eller bløde underlag, og som er designet til op- og nedture i terrænet. Sålen både beskytter og støtter din fod, så støvlerne er behagelige at have på hele dagen igennem. For at beskytte snuden bedre, har Targhee modellen et tykt kantbånd der rækker godt op over tæerne.
For at sikre at der ikke kan komme vand ind igennem støvlen, er den forsynet med Keen’s egen Keen.Dry. Membranen sørger for at perspiration fra foden godt kan komme væk, men nedbør eller vand fra pytter og lignende, ikke kan komme ind. Skaftet i ægte læder er naturligt vandtæt når støvlen bliver plejet godt – membranen er derfor din ekstra sikkerhed for at du ikke får våde fødder.
Skaft i læder
Keen.Dry Membran
Vandtæt og Åndbar
Cleansport NXT odour control
EVA Mellemsål
ESS Svangstøtte
Mesh lining

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Keens Targhee III Mid WP Magnet / Atlantic Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: